Kozak: “Strange to see Rocchi as an opponent”Kozak: “Konstigt att ha honom som motståndare”

Kozak: “Strange to see Rocchi as an opponent”Kozak: “Konstigt att ha honom som motståndare”-->
<!--:en-->Kozak: “Strange to see Rocchi as an opponent”<!--:--><!--:sv-->Kozak: “Konstigt att ha honom som motståndare”<!--:-->
May 6, 2013 22:30
( )
SempreInter.com

Kozak

Lazio’s Czech striker Libor Kozak was interviewed by Lazio Style Radio ahead of Wednesday nights fixture against Inter and his former team-mate Tommaso Rocchi: “Lets hope he recovers in time, things will be much more interesting then. I have a very good relationship with him, it will be strange to see him as an opponent, more so for him than me” Kozak concludes.Kozak

Lazios tjeckiske anfallare Libor Kozak intervjuades av Lazio Style Radio inför mötet mot Inter och sin före detta lagkamrat Tommaso Rocchi på onsdag kväll: “Vi får hoppas att han hinner bli helt återställd, det blir emr intressant då. Jag har en mycket god relation med honom, det kommer vara konstigt att ha honom som motståndare, tror mer för honom än för mig” slår Kozak fast.

 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter