Ranocchia: “Milito is better than Cavani”Ranocchia: “Milito är bättre än Cavani”

Ranocchia: “Milito is better than Cavani”Ranocchia: “Milito är bättre än Cavani”-->
May 6, 2013 11:53
( )
SempreInter.com

ranocchia2
After yesterday’s game at Sao Paolo between Napoli and Inter, the Nerazzurri defender Andrea Ranocchia spoke to Inter Channel.

“Yesterday, i didn’t think I could play, but thanks to the medical staff, I could recover faster than expected. I’m more sorry for the loss than my pains. Now it just about finishing the season and look forward to the next. Best striker this season? For me it’s always Diego Milito, I believe he is better than both Cavani and Klose. Next year we hope to hunt Juventus for the title.”ranocchia2
Efter gårdagens match mellan Inter och Napoli på Sao Paolo uttalade sig Inters försvarare Andrea Ranocchia om matchen och Inters framtida hopp.

“Igår trodde jag inte att jag skulle kunna spela, men läkarteamet hjälpte mig att komma tillbaka snabbt. Jag är mer ledsen för förlusten än mina smärtor. Nu vill vi bara avsluta säsongen så vi kan börja fokusera på nästa säsong. Årets bästa anfallare? För mig är det alltid Diego Milito. Jag anser att han är bättre än både Cavani och Klose. Nu ska vi avsluta och nästa år kommer vi jaga Juventus tättare i jakten på titeln.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter