Spinosi: “Paulinho to Inter? Impossible”Spinosi: “Paulinho till Inter? Omöjligt”

Spinosi: “Paulinho to Inter? Impossible”Spinosi: “Paulinho till Inter? Omöjligt”-->
<!--:en-->Spinosi: “Paulinho to Inter? Impossible”<!--:--><!--:sv-->Spinosi: “Paulinho till Inter? Omöjligt”<!--:-->
May 6, 2013 17:08
( )
SempreInter.com

Paulinho

FIFA-agent Lodovico Spinesi was interviewed by Tuttomercatoweb regarding what happened when Paulinho ended up not signing for Inter: “Paulinho was practically an Inter player but the he renewed his contract and I think it will be impossible for Inter to sign the player now. Also, he is a great idol in his country where he is liked by almost everyone. Inter should have signed him last year when the deal was practically done but maybe they lacked the conviction to invest in the player. Now it is probably too late and the fact that the player has changed his agent complicates matters further. Now, he will command at least 4 million Euro’s per year in wages and given the new finacial policy that Inter have adopted it looks very difficult.”Paulinho

FIFA-agenten Lodovico Spinesi intervjuades av Tuttomercatoweb angående turerna kring Paulinhos misslyckade övergång till Inter: “Paulinho var i praktiken en Inter-spelare men sedan så förnyade han sitt kontrakt och jag tror att det är omöjligt för Inter att värva honom nu. Dessutom är han en stor idol i sitt hemland där han är omtyckt av alla. Inter borde ha värvat honom ifjol när det i praktiken var klart men kanske saknade man den övertygelsen att investera i spelaren. Nu är det förmodligen för sent och det faktum att spelaren bytt agent komplicerar det hela ytterligare. Nu kommer han kosta minst 4 miljoner Euro netto per år i lön och med tanke på den nya ekonomiska policyn som Inter har så blir det svårt.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter