Tuttosport – Inter in pole position to sign FernandoTuttosport – Inter närmast till att köpa Fernando

Tuttosport – Inter in pole position to sign FernandoTuttosport – Inter närmast till att köpa Fernando-->
May 7, 2013 16:25
( )

Fernando Porto 650

According to Tuttosport current Porto player Fernando is one of the players Inter covet the most in their list over new midfielders for the upcoming season. The players contract expires in 2014 and he has informed the Porto management that he doesn’t intend to extend his contract so a fee of around 7-8 million Euros will be enough to secure the services of the player. However, Napoli is following the situation very closely according to the Turin-based newspaper.Fernando Porto 650

Enligt Tuttosport så ligger Portos Fernando fortfarande högt upp på Inters lista över nyförvärv till mittfältet. Spelaren vars kontrakt går ut 2014 har uttryckt att han inte tänker förlänga sitt kontrakt därför kommer ett bud omkring 7-8 miljoner Euro att säkra spelarens tjänster. Däremot uppger tidningen att Napoli följer situationen mycket noga.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter