Carrizo’s agent: “Renewal? We’ll know more in next 2 weeks”Carrizo’s agent: “Förlänga kontraktet? Vi vet mer de kommande 2 veckorna”

Carrizo’s agent: “Renewal? We’ll know more in next 2 weeks”Carrizo’s agent: “Förlänga kontraktet? Vi vet mer de kommande 2 veckorna”-->
<!--:en-->Carrizo’s agent: “Renewal? We’ll know more in next 2 weeks”<!--:--><!--:sv-->Carrizo’s agent: “Förlänga kontraktet? Vi vet mer de kommande 2 veckorna”<!--:-->
May 9, 2013 19:11
( )
SempreInter.com

Carrizo

Juan Carrizo’s agent Pablo Sabbag was interviewed exclusively by our partner at FcInterNews regarding his clients future: “I will be in Italy in a few weeks and then I will talk to the lad as well as the club and then we will make a decision with regards to the future. In the end he could renew his contract but before I say too much, i have to first speak with the club. We’ll know more in a few weeks” Sabbag concludes.Carrizo

Juan Carrizos agent Pablo Sabbag intervjuades exklusivt av våra partner på FcInterNews gällande sin klients framtid: “Jag kommer att vara i Italien om några veckor och då kommer jag prata med grabben och med klubben och då tar vi ett beslut över hur vi ska göra då. I slutändan kan det mycket väl bli så att han förlänger men innan jag försäger mig så måste jag prata med klubben. Om ett par veckor vet vi mer” slår Sabbag fast.

 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter