Collovati: “Juventus like Ranocchia very much”Collovati: “Juventus tycker om Ranocchia”

Collovati: “Juventus like Ranocchia very much”Collovati: “Juventus tycker om Ranocchia”-->
<!--:en-->Collovati: “Juventus like Ranocchia very much”<!--:--><!--:sv-->Collovati: “Juventus tycker om Ranocchia”<!--:-->
May 10, 2013 19:09
( )

ranocchia salme

Footballexpert Fulvio Collovati was a guest on the TV-show Il Campionato dei Campioni on Oden TV and spoke amongst other things Andrea Ranocchia: “He is just like Juan a very good defender. I know for a fact that Juventus like him very much. Either way, I know that Ranocchia would very much like to stay at Inter.”ranocchia salme

Fotbollsexperten Fulvio Collovati deltog i TV-programmet Il Campionato dei Campioni på Odeon TV och pratade bland annat om Andrea Ranocchia: “Han är precis som Juan en mycket bra försvarare. Jag vet att Juventus tycker väldigt mycket om honom. Hursomhelst så vet jag att Ranocchia vill verkligen stanna i Inter.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter