Corriere dello Sport – Inter looking to sign top players but…Corriere dello Sport – Inter vill köpa top-spelare men…

Corriere dello Sport – Inter looking to sign top players but…Corriere dello Sport – Inter vill köpa top-spelare men…-->
<!--:en-->Corriere dello Sport – Inter looking to sign top players but…<!--:--><!--:sv-->Corriere dello Sport – Inter vill köpa top-spelare men…<!--:-->
May 10, 2013 14:00
( )
SempreInter.com

Fabregas

Last week Inter director Piero Ausilio flew to Spain to investigate the possibilities for Inter in buying a so called Top Player. Corriere dello Sport writes that the Inter directors have their work cut out for them seeing that Inter will miss playing in Europe for the first time in 14 years. The newspaper reports that Real Madrid could part ways with Di Maria and Modric while Barcelona could let Fabregas and Sanchez leave.Fabregas

Förra veckan flög Piero Ausilio till Spanien för att undersöka möjligheterna för Inter att köpa in en så kallad Top-player. Corriere dello Sport skriver att detta kommer inte att vara lätt främst på grund av att Inter för första gången på 14 år missar spel i Europa nästa säsong. Tidningen skriver att Real Madrid kan tänka sig att låta Di Maria och Modric gå medan Barcelona kan låta Fabregas och Sanchez lämna.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter