Corriere dello Sport – Inter to chose between Naingolan & FernandoCorriere dello Sport – Inter väljer mellan Naingolan & Fernando

Corriere dello Sport – Inter to chose between Naingolan & FernandoCorriere dello Sport – Inter väljer mellan Naingolan & Fernando-->
May 10, 2013 15:24
( )
SempreInter.com

Nainggolan

Corriere dello Sport writes about which players could feature on an Inter midfield come next season. According to the Rome-based newspaper, Inter are choosing between Cagliari’s Naingolan and Porto’s Fernando whilst jeremy menez remains the favourite to fill the vacant attacking midfield position in the Inter squad. The newspaper writes further that Inter are also very keen on Barcelona defender Marc BartraNainggolan

Corriere dello Sport skriver även dom om framtidens mittfält hos Inter. Enligt den Rom-baserade tidningen står Inter i valet och kvalet mellan Cagliaris Naingolan och Portos Fernando medan Menez fortsätter vara namnet på den offensiva mittfältaren som Inter vill värva i sommar. Vidare skriver tidningen att Inter är mycket sugna på Barcelonas försvarare Marc Bartra.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter