Tuttosport – Menez on top of Inter’s listTuttosport – Menez står högst upp på Inters lista

Tuttosport – Menez on top of Inter’s listTuttosport – Menez står högst upp på Inters lista-->
<!--:en-->Tuttosport – Menez on top of Inter’s list<!--:--><!--:sv-->Tuttosport – Menez står högst upp på Inters lista<!--:-->
May 10, 2013 15:52
( )
SempreInter.com

menez psg

Jeremy Menez name is top of Inter’s wishlist over possible transfers ahead of next season irrespective of if Leonardo arrives or not, Tuttosport reports. According to the newspaper the Franchmans name is the name is the first name to be discussed during the summit between Ausilio, Branca, Moratti and Stramaccioni scheduled to take place soon. The players contract expires in June 2014 and according to Tuttosport Stramaccioni considers that Menez has all the qualities he is looking for.menez psg

Jeremy Menez namn står högst upp på Inter önskelista över tänkbara nyförvärv till nästa säsong oavsett om Leonardo kommer eller inte, detta rapporterar Tuttosport. Enligt tidningen ska fransmannens namn vara det namn som står högst på dagordningen när toppmötet mellan Ausilio, Moratti, Stramaccioni och Branca drar igång. Spelarens kontrakt går ut i juni 2014 och Stramaccioni uppges anse att Menez har alla de kvalitéer som han söker.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter