Mourinho to Modric: “If you are the worst…”Mourinho till Modric: “Om du är den sämste…”

Mourinho to Modric: “If you are the worst…”Mourinho till Modric: “Om du är den sämste…”-->
<!--:en-->Mourinho to Modric: “If you are the worst…”<!--:--><!--:sv-->Mourinho till Modric: “Om du är den sämste…”<!--:-->
May 11, 2013 13:57
( )
SempreInter.com

Jose Mourinho, Manger of Real Madrid
A nice little moment between Inter’s dream-draft Luca Modric and the legendary former Inter-coach José Mourinho after Real Madrid’s game against Malaga. Modric have previously been considered a flop in Real Madrid after he came from Tottenham for nearly 40 million euros. Whilst speaking to the press, Mourinho turned to Modric and said:
“If you are to worst player I ever bought… You’re not that bad, really.”
Jose Mourinho, Manger of Real Madrid
En fin liten stund mellan Inters drömvärvning Luca Modric och Jose Mourinho efter pressträffen efter Real Madrids match mot Malaga. Luka Modric har ansetts vara en floppvärvning i Real Madrid då han inte motsvarat förhoppningarna efter ha värvats för nästan 40 miljoner euro. Medan han talade med pressen vände sig Mourinho till Luka Modric och sa:

“Ja, om du är den sämste spelaren jag värvat… så är du inte så kass, egentligen.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter