Zazzaroni: “Inter want Lazar Markovic but…”Zazzaroni: “Inter vill ha Lazar Markovic men…”

<!--:en-->Zazzaroni: “Inter want Lazar Markovic but…”<!--:--><!--:sv-->Zazzaroni: “Inter vill ha Lazar Markovic men…”<!--:-->
May 15, 2013 13:30
( )

Noted Italian journalist Ivan Zazzaroni comfirms Inter’s interest for Lazar Markovic via his twitter account: “Inter are trying to snatch Markovic from under Chelsea’s noses with whom the 18-year old has a contract. Inter hope that Mourinho prefers Di Maria.”

Den kända italienska sportjournalisten Ivan Zazzaroni bekräftar Inters intresse i Lazar Markovic via sitt officiella twitter konto: “Inter försöker att stjäla Markovic från Chelsea, klubben som 18-åringen har ett kontrakt med. Inter hoppas att Mourinho föredrar Di Maria.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter