Sandro Mazzola: “Udinese deserve to play in Europe, Inter don’t”Sandro Mazzola: “Udinese förtjänar att spela i Europa, Inter gör det inte”

May 18, 2013 07:30
( )

The legendary former Inter player, Sandro Mazzola commented on Inter’s season in his column in the newspaper Il Messaggero Veneto: “It won’t be an easy match for Inter, Udinese deserve to play in Europe as opposed Stramaccioni’s team. It’s difficult to say how Udinese will approach tomorrow’s fixture, they have a lot to play for. This season hasn’t lived up to Inter’s expectations but nowadays it’s very difficult for a team to go through a rejuvination process.”

Den legendariska före detta Inter spelaren, Sandro Mazzola kommenterade Inters säsong i sin spalt i tidningen Il Messaggero Veneto: “Det kommer att inte bli en lätt match för Inter, Udinese förtjänar att spela i Europa till skillnad mot Stramaccionis lag. Det är svårt att säga hur Udinese kommer att finna sig imorgon, det finns ju fortfarande saker att spela för. Den här säsongen har inte levt upp till förväntningarna för Inter, men nuförtiden är det mycket svårt att genomföra en generationsväxling.”

By Nima Tavallaey Roodsari