BREAKING – Mazzarri confirms: “Goodbye Napoli, my future…”BREAKING – Mazzarri bekräftar: “Hej då Napoli, min framtid…”

May 19, 2013 23:34
( )

After tonights match against Roma at the Stadio Olimpico Walter Mazzarri confirmed that he has decided to leave Napoli in an interview with Sky: “I have reached the end of my time at Napoli, it’s been a wonderful time, I’m very moved and I have already thanked all the lads in the team. I waited with telling everyone about my decision because I wanted to secure the second spot to avoid any potential psychological lapses by the team. I decided already before the match against Bologna, where we had to win. I was thinking about leaving last sumemr but instead decided to renew my contract for one more year.”

“Now I will consider any offers if they should arrive but I could also take it easy for a few months. The thing that can persuade me to sign a contract with a new club hinges on if the project make me enthusiastic but so far I haven’t spoken to any clubs out of respect for Napoli.”

Efter kvällens match mot Roma på Stadio Olimpico bekräftade Walter Mazzarri att han bestämt sig för att lämna klubben i en intervju med Sky: “Jag har avslutat min tid i Napoli, det har varit underbara år, jag är mycket rörd och jag har redan sagt tack till grabbarna i laget. Jag har väntat med att berätta om mitt beslut eftersom jag ville säkra andra platsen och för att undvika eventuella psykologiska effekter i slutspurten. Jag bestämde mig redan innan matchen mot Bologna, där vi var tvungna att vinna. Jag funderade på att lämna redan i somras men bestämde mig för att fortsätta ett år till.”

“Nu kommer jag att fundera på eventuella bud som dyker upp men jag kan även ta det lugnt i några månader. Det som kan få mig att skriva på ett nytt kontrakt med en annan klubb är ifall projektet ger mig entusiasm men hittills har jag inte velat prata med någon annan klubb av respekt för Napoli.”

By Nima Tavallaey Roodsari