Cerruti: “The revolution doesn’t stop with the arrival of Mazzarri”Cerruti: “Revolutionen stannar inte med Mazzaris ankomst”

Cerruti: “The revolution doesn’t stop with the arrival of Mazzarri”Cerruti: “Revolutionen stannar inte med Mazzaris ankomst”-->
<!--:en-->Cerruti: “The revolution doesn’t stop with the arrival of Mazzarri”<!--:--><!--:sv-->Cerruti: “Revolutionen stannar inte med Mazzaris ankomst”<!--:-->
May 22, 2013 14:30
( )
SempreInter.com

Mazzarri 99

Gazzetta dello Sport journalist Alberto Cerruti was interviewed by Sky Sport 24 where he shared his thoughts on the changes which inter are expected to go through: “The choice to get rid of Stramaccioni is an understandable one. But the revolution wont stop there because the blame cannot be placed on the coah alone and Mazzarri can’t solve all the problems.”Mazzarri 99

Gazzetta dello Sport journalisten Alberto Cerruti intervjuades av Sky Sport 24 där han gav sin syn på de förändringar som Inter väntas gå igenom: “Valet att göra sig av med Stramaccioni är förståeligt. Men revolutionen kommer inte stanna här eftersom skulden ligger inte bara hos tränaren och Mazzarri kan inte lösa alla problem.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter