Nebuloni (Sky): “Stramaccioni will leave Inter but he hopes…”Nebuloni (Sky): “Stramaccioni kommer lämna Inter men han hoppas…”

Nebuloni (Sky): “Stramaccioni will leave Inter but he hopes…”Nebuloni (Sky): “Stramaccioni kommer lämna Inter men han hoppas…”-->
May 22, 2013 08:15
( )

Stramaccioni Salme

Noted Italian journalist Massimilano Nebuloni was interviewed by Sky Sport regarding who will take the Inter hot seat come next season: “Inter and Stramaccioni will part ways which is somewhat suprising given that he has already begun to plan how to act on the upcoming transfermarket together with Branca and Ausilio. The coach still hopes that he will be able to contribute to the rejuvination ov Inter since he has been able to convince Moratti to part ways with the oldest players in the squad.”Stramaccioni Salme

Journalisten Massimilano Nebuloni intervjuades av Sky Sport angående vem som kommer träna Inter nästa säsong: “Inter och Stramaccioni kommer att skiljas åt vilket är lite förvånande då han redan börjat att planera hur man ska agera på transfermarknaden tillsammans med Branca och Ausilio. Tränaren hoppas fortfarande på att kunna bidra till att bygga upp ett nytt Inter eftersom han lyckats övertala Moratti att skiljas från de äldsta spelarna.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter