Quintero’s agent: “Inter? He could stay in Italy….Quinteros agent: “Inter? Han kan stanna i Italien…”

May 29, 2013 06:30
( )

Juan Quintero’s agent Riccardo Calleri was interviewed by TuttoMercatoWeb regarding the future of his client: “We will see what happens. There is a possibility that he stays in Italy where many teams are interested in him but who are yet to make a concrete offer. The player is appreciated by Genoa but not only them. For the time being there’s a lot of chattering and many clubs are interested, nothing more.”

Juan Quinteros agent Riccardo Calleri intervjuades av TuttoMercatoWeb angående sin klients framtid: “Vi får se vad som händer. Det finns en möjlighet att han stannar i Italien där många lag är intresserade av honom men som inte kommit med ett konkret bud. Spelaren är omtyckt av Genoa men inte enbart dom. För tillfället pratas det bara väldigt mycket och många är intresserad, ingenting mer.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter