Cucchi: “Mazzarri will put an end to the Mourinho-cries”Cucchi: “Mazzarri kommer få ett slut på ropen efter Mourinho”

<!--:en-->Cucchi: “Mazzarri will put an end to the Mourinho-cries”<!--:--><!--:sv-->Cucchi: “Mazzarri kommer få ett slut på ropen efter Mourinho”<!--:-->
May 30, 2013 04:33
( )

The legendary Italian commentator Riccardo Cucchi was interviewed by Rai Sport 1 regarding what he thinks about the appointment of Walter Mazzarri as Inter’s new coach: “Now that he has arrived, Inter finally have a coach who they can plan the entire season together with. Everyone knows the ups and downs that the club has gone through since José Mourinho’s farewell, now I’m convinced that with the arrival of the former Napoli manager all the cries for Mourinho will cease.”

Den legendariska italienska kommentatorn Riccardo Cucchi intervjuades av Rai Sport 1 angående hur han ser på utnämningen av Walter Mazzarri som Inters nya tränare: “Nu när han kommit har Inter äntligen en tränare som man kan förbereda en hel säsong med. Alla känner till de problem som klubben haft sedan José Mourinhos farväl, nu är jag övertygad om att med den före detta Napoli tränarens ankomst kommer alla rop på Mourinho att upphöra.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter