Gazzetta: Inter have been offered BarriosGazzettan: Inter har blivit erbjuden Barrios

Gazzetta: Inter have been offered BarriosGazzettan: Inter har blivit erbjuden Barrios-->
<!--:en-->Gazzetta: Inter have been offered Barrios<!--:--><!--:sv-->Gazzettan: Inter har blivit erbjuden Barrios<!--:-->
June 12, 2013 22:15
( )

Barrios
La Gazzetta della Sport reports today that Broussia Dortmunds old striker Lucas Barrios have grown tired of China and will return to Europe. Gazzetta della Sport writes that Barrios, 29. Have been offered to Inter by his agent. But there is a problem, Barrios is sitting on a really high salary which is not possible for Inter. But Barrios would be willing to step down and lower his income to play in Italy. His agent will met with Inter on Monday.Barrios
Broussia Dortmunds gamle anfallare Lucas Barrios, 29, har tröttnat på livet i Kina och vill ta sig tillbaka till Europa. Enligt Gazzetta della Sport ska hans agent ha erbjudit Inter att köpa Barrios. Dock finns där ett problem, Barrios sitter på en väldigt hög lön i Kina, men rapporteras också vara villig att gå ner i lön för att spela i Italien. Inter kommer att träffa Barrios agent på måndag.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter