OFFICAL: Benedetti stays co-owned between Inter and TorinoOFFICIELLT: Benedetti förblir delägd mellan Inter och Torino

OFFICAL: Benedetti stays co-owned between Inter and TorinoOFFICIELLT: Benedetti förblir delägd mellan Inter och Torino-->
<!--:en-->OFFICAL: Benedetti stays co-owned between Inter and Torino<!--:--><!--:sv-->OFFICIELLT: Benedetti förblir delägd mellan Inter och Torino<!--:-->
June 12, 2013 22:33
( )

Gazzetta Della Sport confirms that the negotiations between Inter and Torino for Benedetti are finished. Benedetti will be co-owned between the two clubs for another year and will be loaned out for the next season, most likely to Cesena in Serie B.Gazzetta Della Sport meddelar att förhandlingarna mellan Inter och Torino är klara och att mittbacken Simone Benedetti kommer att fortsätta vara delägd mellan de båda klubbarna. Benedetti förväntas lånas ut nästa säsong, Cesena i Serie B ser ut att vara den mest troliga adressen.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter