Paventi: “Pinzolo is decisive for Cassano”Paventi: “Pinzolo blir avgörande för Cassano”

Paventi: “Pinzolo is decisive for Cassano”Paventi: “Pinzolo blir avgörande för Cassano”-->
<!--:en-->Paventi: “Pinzolo is decisive for Cassano”<!--:--><!--:sv-->Paventi: “Pinzolo blir avgörande för Cassano”<!--:-->
June 12, 2013 22:20
( )

Cassano Inter dai cazzo
Reports from Sky’s expert Andrea Paventi who speaks about Antonio Cassano and FantAntonio’s future in Inter. Paventi believes that the 15-day training at Pinzolo will be decisive for Cassano who needs to prove his value for the new coach Walter Mazzarri. If Cassano performs well at Pinzolo, he will stay. If he doesn’t, he will most likely be sold. Cassano Inter dai cazzo
Rapporter från Skys expert Andrea Paventi idag som talar om Antonio Cassano och hans framtid i Inter. Paventi är övertygad om att Pinzolo blir karriärsavgörande för Cassano. Vid de femton dagar långa träningslägret måste Cassano bevisa sitt värde för nye tränaren Walter Mazzarri. Om Cassano gör bra ifrån sig kommer han stanna i Inter och om han misslyckas med att imponera Mazzarri, kommer Cassano att säljas i sommar.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter