Pagliuca: “Handanovic? If the right offer arrives…”Pagliuca: “Handanovic? Om rätt bud kommer…”

June 26, 2013 11:30
( )

Former Inter goalkeeper, Gianluca Pagliuca, was interviewed by ItaSportPress regarding the rumors which state that Barcelona are looking to sign Samir Handanovic: “Absolutely yes, for the sums that have been rumored I would take him to Barcelona myself. Given how the situation stands, Inter should absolutely accept these elevated offers.”

Den före detta Inter-målvakten, Gianluca Pagliuca intervjuades av ItaSportPress angående de röster som gör gällande att Samir Handanovic kan säljas till Barcelona: “Absolut, för de summor det ryktas om skulle jag själv ta honom till Barcelona. Med tanke på hur det ser ut för tillfället, borde Inter absolut acceptera ett sådant bud.”

 

 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter