Brechét signs for BordeauxBrechét skriver på för Bordeaux

<!--:en-->Brechét signs for Bordeaux<!--:--><!--:sv-->Brechét skriver på för Bordeaux<!--:-->
June 27, 2013 06:30
( )

Remember Jeremy Brechet? If you do you will quickly want to supress his name again as the former Inter defender had a horrific season in the Serie A during the 2003/2004 season. The player has just signed for Bordeaux, leaving Troyes who were relegated out of the French top flight during this past season.

Minns ni Jeremy Brechet? Om ni gör det så vill ni nog snabbt förtränga namnet igen då den före detta Inter försvararen stod för en helt horribel säsong i Serie A under säsongen 2003/2004. Spelaren har nämligen skrivit på Bordeaux och lämnar därmed Troyes som åkte ur den franske högsta divisionen under säsongen som gick.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter