Cassano’s agent: “Cassano-Parma? We are optimistic, Gilardino…”Cassanos agent: “Cassano-Parma? Vi är optimistiska, Gilardino…”

Cassano’s agent: “Cassano-Parma? We are optimistic, Gilardino…”Cassanos agent: “Cassano-Parma? Vi är optimistiska, Gilardino…”-->
<!--:en-->Cassano’s agent: “Cassano-Parma? We are optimistic, Gilardino…”<!--:--><!--:sv-->Cassanos agent: “Cassano-Parma? Vi är optimistiska, Gilardino…”<!--:-->
June 27, 2013 00:50
( )

stramaccioni_cassano_eredeti

Antonio Cassano’s agent, Giuseppe Bozzo, spoke to SportItalia regarding the future of Alberto Gilardino & Antonio Cassano: “Yesterday we had a meeting at Parma’s headoffices. We are very optimistic, we just need to iron out a few details. Gilardino to Villareal? We haven’t had any contact with them whatsoever.”stramaccioni_cassano_eredeti

Antonio Cassanos agent Giuseppe Bozzo, intervjuades av SportItalia angående Alberto Gilardino & Antonio Cassanos framtid: “Igår hade vi ett möte i Parma, vi är väldigt optimistiska, vi behöver bara se över några detaljer. Gilardino till Villareal? Vi har inte haft någon som helst kontakt med dom.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter