From France: Inter wants Grenier. Contacts madeFrån Frankrike: Inter vill ha Grenier. Kontakter har inletts

From France: Inter wants Grenier. Contacts madeFrån Frankrike: Inter vill ha Grenier. Kontakter har inletts -->
<!--:en-->From France: Inter wants Grenier. Contacts made<!--:--><!--:sv-->Från Frankrike: Inter vill ha Grenier. Kontakter har inletts <!--:-->
June 29, 2013 14:03
( )

Grenier
French newspaper Le 10 Sport reports today that Inter are madly interested in Lyon’s midfielder Clement Grenier, born in 1991. Inter have been in contact with the club, but no bids have come yet. Although, the french talent doesn’t seem to be that expensive, due to his contract, which expires in exactly one year. Grenier is highly appreciated by Inter and could be a part of the long term plan in the new Inter. Grenier
Den franska tidningen Le 10 Sport rapporterar idag att Inter har fått upp ögonen för, och är som galna, i Lyon’s mittfältare Clement Grenier, född 1991. Inter har kontaktat klubben, men ännu har inget bud kommit. Dock vore det inte en alldeles för dyr värvning då Greniers kontrakt går ut om precis ett år. Greniers kvalitéer är högt uppskattade av Inter och kan vara en spelare som inkluderas i Inters långsiktiga plan.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter