Di Marzio: “Wellington accepts Inter, now putting pressure on Sao Paolo”Di Marzio: “Wellington accepterar Inter, sätter press på Sao Paolo”

Di Marzio: “Wellington accepts Inter, now putting pressure on Sao Paolo”Di Marzio: “Wellington accepterar Inter, sätter press på Sao Paolo”-->
<!--:en-->Di Marzio: “Wellington accepts Inter, now putting pressure on Sao Paolo”<!--:--><!--:sv-->Di Marzio: “Wellington accepterar Inter, sätter press på Sao Paolo”<!--:-->
July 2, 2013 23:49
( )

wellington

Gianluca Di Marzio spoke moments ago on Calciomercato on Sky about Wellington’s transfer to Inter from Sao Paolo: “The player is putting pressure on his current club to be able to go to Inter. He wants to force Sao Paolo to lower the pricetag on him so that he can easily join Inter. It seems now that the South American players are running the European clubs errands and acting mediators on the transfer market.”wellington

Gianluca Di Marzio går ut på sitt program Calciomercato på Sky med följande avslöjande om Wellingtons övergång till Inter: “Spelaren pressar sin klubb för att få gå till Inter. Han vill tvinga klubben att sänka priset på honom så han kan lättare få gå till Inter. Nu verkar de sydamerikanska spelarna att gå de Europeiska klubbarnas ärenden och agerar medlare på marknaden.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter