Sky – Shakhtar reignite their interest for Wellington, Inter…Sky – Shakhtar tar upp jakten för Wellington, Inter…

Sky – Shakhtar reignite their interest for Wellington, Inter…Sky – Shakhtar tar upp jakten för Wellington, Inter…-->
<!--:en-->Sky – Shakhtar reignite their interest for Wellington, Inter…<!--:--><!--:sv-->Sky – Shakhtar tar upp jakten för Wellington, Inter…<!--:-->
July 2, 2013 14:53
( )

wellington

Sky Sport 24 expert Alessandro Sugoni discussed how things stand regarding the Brazilian midfielder Wellington who has been rumored to be on his way to Italy: “Inter are looking into alternatives for Radja Nainggolan. Right now the club lacks the Indonesian funds and Cellino isn’t an easy man to negotiate with. Roma have therefore an important advantage in the chase for the player. Now, Inter are going to go for Sao Paolo’s holding midfielder Wellington. Despite being born 1991 the player is very experienced and two years ago he was the player in the league who recovered the ball the most times. Inter have made an offer of 5 million Euro’s whilst Sao Paolo are asking for 12 million. Shakhtar has reportedly made an offer of 10 million which attests further to the quality of the player as Lucescu only invests in the best Brazilian players available” Sugoni concludes.wellington

Sky Sport 24 expert Alessandro Sugoni diskuterade hur läget ser ut för mittfältaren Wellington som ryktats vara på väg till Italien: “Inter studerar alternativen till Radja Nainggolan. Just nu har man inte tillgång till de Indonesiska tillgångarna och det är svårt att förhandla med Cellino. Roma har därför en viktig fördel i jakten på spelaren. Nu satsar Inter på brassen Wellington, defensiv mittfältare som spelar i Sao Paolo. Trots att han är född 1991 så är han mycket erfaren och får två år sedan var han den spelare som vann bollen flest gånger i närkampsspelet. Inter har lagt ett bud på 5 miljoner Euro medan Sao Paolo vill ha 12 miljoner. Shakhtar uppges ha lagt ett bud på 10 miljoner vilket är ytterligare bevis på spelarens kvalité. Lucescu investerar enbart i duktiga brasilianska spelare” slår Sugoni fast.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter