Zuniga’s agent: “No meetings with Napoli, if he want to leave…”Zunigas agent: “Inga möten med Napoli, om han vill lämna…”

<!--:en-->Zuniga’s agent: “No meetings with Napoli, if he want to leave…”<!--:--><!--:sv-->Zunigas agent: “Inga möten med Napoli, om han vill lämna…”<!--:-->
July 2, 2013 16:04
( )

Juan Zuniga’s agent, Riccardo Calleri, was interviewed by SportPaper.it regarding the future of his client: “I have read that a meeting is to have taken place between myself and Napoli’s directors regarding an extension of the players contract. Up until today, no such meeting has taken place with De Laurentiis or with Bigon, nothing that has been written is true. As I see it, the lad will leave in 12 months time, if that is what he wants, for free when his contract expires, unless some other decision is made. We are waiting to find an agreement, but so far we haven’t spoken to any other team out of respect for Napoli but above all because Zuniga has a contract with Napoli which we aim to respect.”

Zunigas agent, Riccardo Calleri, intervjuades av SportPaper.it angående sin klients framtid: “Jag har läst om att ett möte ska ha ägt rum mellan mig och Napolis direktörer när det gäller en förlängning av hans kontrakt. Fram tills idag har vi inte haft något som helst möte med vare sig De Laurentiis eller Bigon, inget av det som skrivits är sant. Som jag ser det kommer grabben att om 12 månader, om han vill, lämna gratis, förutsatt att vi inte tar några andra beslut. Vi väntar på att komma överens, men hittils har vi inte hört från något annat lag av respekt för Napoli men framförallt för att Zuniga har ett kontrakt med Napoli som vi vill respektera” slår Calleri fast.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter