Gazzetta dello Sport: Wellington to Inter, Thohir wants to sign…Gazzetta dello Sport – Wellington till Inter, Thohir vill köpa…

Gazzetta dello Sport: Wellington to Inter, Thohir wants to sign…Gazzetta dello Sport – Wellington till Inter, Thohir vill köpa…-->
<!--:en-->Gazzetta dello Sport: Wellington to Inter, Thohir wants to sign…<!--:--><!--:sv-->Gazzetta dello Sport – Wellington till Inter, Thohir vill köpa…<!--:-->
July 3, 2013 01:04
( )

wellington

Gazzetta dello Sport writes on the front page of todays paper edition that Wellington is very close to signing for Inter but that it doesn’t stop there. Erick Thohir wants Inter to purchase all the hottest talents in Europe in order to build a team that can compete for all major titles over a long period of time.wellington

Gazzetta dello Sport skriver på tidningens första sida om att Wellington är väldigt nära att skriva på för Inter men att det inte slutar där. Erick Thohir vill att Inter ska värva in de bästa Europeiska talangerna för att på så sätt bygga ett storlag som kan konkurrera under flera år.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter