Sky – Longo set to leave, Catania in pole positionSky – Longo på väg bort, Catania leder jakten

Sky – Longo set to leave, Catania in pole positionSky – Longo på väg bort, Catania leder jakten-->
<!--:en-->Sky – Longo set to leave, Catania in pole position<!--:--><!--:sv-->Sky – Longo på väg bort, Catania leder jakten<!--:-->
July 3, 2013 07:30
( )
SempreInter.com

longo

Silvia Vallini at Sky Sport 24 reports that Samuele Longo has been offered as part of the Belfodil-deal between Inter and Parma. However, the player and his agent are still waiting for clarification from Inter on their position. The young strikers top priority is to go to a club where he will be able to notch up a lot of playing time this coming season. At the moment, the club who is in pole position to sign the youngster is Antonio Pulvirenti’s Catania.longo

Silvia Vallini på Sky Sport 24 rapporterar att Longo har erbjudits att ingå i Belfodil-affären men att spelaren och hans agent fortfarande väntar på att få klarhet i deras situation. Anfallarens prioritet är att hamna i en klubb där han får mycket speltid kommande säsong. För tillfället är klubben som ligger bäst till att knyta åt sig Longo, Antonio Pulvirentis klubb Catania.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter