Clement Grenier: “Inter? I will meet the President then…”Clement Grenier: “Inter? Jag kommer träffa presidenten, sen…”

Clement Grenier: “Inter? I will meet the President then…”Clement Grenier: “Inter? Jag kommer träffa presidenten, sen…”-->
<!--:en-->Clement Grenier: “Inter? I will meet the President then…”<!--:--><!--:sv-->Clement Grenier: “Inter? Jag kommer träffa presidenten, sen…”<!--:-->
July 4, 2013 03:30
( )

grenier3

Clement Grenier, who is reportedly being chased by both Inter and Arsenal was interviewed by Le 10 Sport regarding his future: “I have yet to make a decision. I will meet with the President, the manager and then i will make a decision. Anyway, I still have a year left on my current contract, so whatever happens, if the club should choose to keep me, I will stay on for one more year at Lyon” the young Frenchman explains.grenier3

Clement Grenier, som jagas av både Inter och Arsenal, intervjuades av Le 10 Sport angående sin framtid: “Jag har ännu inte bestämt mig. Jag kommer träffa presidenten och tränaren och sedan fattar jag mitt beslut. Hursomhelst, så har jag fortfarande ett år kvar på mitt kontrakt, så vad som än händer, om klubben väljer att inte sälja mig, så stannar jag ett år till i Lyon” förklarar den unge fransosen.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter