Di Marzio: “Genoa wants Vrsaljko. Inter…”Di Mazio: “Genoa vill ha Vrsaljko. Inter…”

Di Marzio: “Genoa wants Vrsaljko. Inter…”Di Mazio: “Genoa vill ha Vrsaljko. Inter…”-->
July 6, 2013 15:37
( )

Vrsaljko
Gianluca Di Marzio reports today that Genoa has almost completed a deal for Sime Vrsaljko from Dynamo Zagreb. The young wingback, born in 1992 have made 62 appearances for Zagreb and scored two goals. Now he seems to join Genoa for a price of 4 million euros. It is most likely that the offer will be accepted. Inter are watching the progress with great interest.Vrsaljko
Gianluca Di Marzio rapporterar idag att Genoa nästan gjort klart en deal med Sime Vrsaljko från Dynamo Zagreb, den unge ytterbacken född 1992 har gjort 62 matcher för klubben och gjort två mål. Nu verkar han bli klar inom kort för Genoa med en övergångssumma värd 4 miljoner euro. Troligen kommer budet accepteras. Inter övervakar intresserat.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter