Amauri: “Cassano is a champion”Amauri: “Cassano är en mästare”

<!--:en-->Amauri: “Cassano is a champion”<!--:--><!--:sv-->Amauri: “Cassano är en mästare”<!--:-->
July 11, 2013 03:31
( )

Parma striker Amauri was interviewed by the clubs own TV-channel appropriately named Parma Channel regarding the clubs lastest signing Antonio Cassano: “The club has definately signed a great champion, we hope to be able to realize the dreams of all of Parma’s supporters but I’m sure that we will improve in comparison with last season. He is a normal person with an enormous drive to do well. I’ve already had the opportunity to get to know him with the national team and there we laid the foundations for a great understanding, even when we faced each other later on as opponents.”

Parmas anfallare Amauri intervjuades av Parma Channel angående klubbens senaste nyförvärv Antonio Cassano: “Klubben har definitivt köpt in en stor mästare, vi hoppas att kunna förverkliga Parma supportrarnas drömmar men jag är säker på att vi kommer göra bättre ifrån oss än ifjol. Han är en normal person med en enorm vilja att göra bra ifrån sig. Jag har redan haft möjligheten att lära känna honom med landslaget och där hittade vi en väldigt bra känsla mellan varann, även när vi sedan möttes som motståndare.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter