Simone Pasa close to a loan to VareseSimone Pasa närmar sig ett lån till Varese

Simone Pasa close to a loan to VareseSimone Pasa närmar sig ett lån till Varese-->
<!--:en-->Simone Pasa close to a loan to Varese<!--:--><!--:sv-->Simone Pasa närmar sig ett lån till Varese<!--:-->
July 11, 2013 12:03
( )
SempreInter.com

Pasa
Lukas Spendlhofer och Luca Tremolada are already loaned out to Varese for next season. Now, a third Interplayer are close to moving to Varese to gather the experience of playing consistently. Simone Pasa, who comes from a fine season with Inter, making his Serie A and Europa League-debut, are very close to Varese, according to Alfredo Pedulla.Pasa
Lukas Spendlhofer och Luca Tremolada är redan klara för lån i Varese under nästa säsong. Nu verkar en tredje Interspelare inom kort bli klar för en säsong i Varese. Simone Pasa är mycket nära ett lån och kommer från en fin säsong i Inter med debut i både Serie A och Europa League. Ett lån skulle innebär mycket nyttig speltid för Pasa. Detta enligt Alfredo Pedulla.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter