Pedullá: “Isla-Inter? A done deal, all that’s missing…”Pedullá: “Isla-Inter? I princip klart, allt som saknas…”

Pedullá: “Isla-Inter? A done deal, all that’s missing…”Pedullá: “Isla-Inter? I princip klart, allt som saknas…”-->
<!--:en-->Pedullá: “Isla-Inter? A done deal, all that’s missing…”<!--:--><!--:sv-->Pedullá: “Isla-Inter? I princip klart, allt som saknas…”<!--:-->
July 16, 2013 08:16
( )
SempreInter.com

Isla

According to transfermarket expert Alfredo Pedullá, who was a guest on SportItalia’s show last night, Mauricio Isla will soon sign for Inter: “With regards to Isla’s transfer to Inter we are now at the stage where the final details are being ironed out. Soon we will receive the final confirmation.”Isla

Enligt transfermarknads experten Alfredo Pedullá som gästade SportItalia igår kväll så kommer Mauricio Isla att skriva på för Inter inom kort: “När det gäller Islas övergång till Inter är vi nu på detalj-stadiet. Snart kommer vi att få den slutgiltiga bekräftelsen.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter