Sky – Tomorrow Isla could sign for InterSky – Imorgon kan Isla skriva på för Inter

Sky – Tomorrow Isla could sign for InterSky – Imorgon kan Isla skriva på för Inter-->
<!--:en-->Sky – Tomorrow Isla could sign for Inter<!--:--><!--:sv-->Sky – Imorgon kan Isla skriva på för Inter<!--:-->
July 16, 2013 01:56
( )
SempreInter.com

Mauricio-Isla-Inter-Milan

Transfermarket guru Gianluca Di Marzio, spoke moments ago on Sky Sport 24 regarding how Mauricio Isla’s situation is. According to Di Marzio representatives for Inter and Juventus will meet tomorrow to iron out the last details which will see the Chilean international join Inter.Mauricio-Isla-Inter-Milan

Transfer gurun på italienska Sky, Gianluca Di Marzio, redogjorde för en liten stund sen hur situationen ser ut för Mauricio Isla. Enligt Di Marzio kommer representanter för Inter och Juventus att träffas imorgon för att avsluta de sista detaljerna som gör att Inter köper Isla från Juventus.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter