AS Roma’s Miralem Pjanic: “Inter? I want to stay but….”AS Romas Miralem Pjanic: “Inter? Jag vill stanna men…”

AS Roma’s Miralem Pjanic: “Inter? I want to stay but….”AS Romas Miralem Pjanic: “Inter? Jag vill stanna men…”-->
<!--:en-->AS Roma’s Miralem Pjanic: “Inter? I want to stay but….”<!--:--><!--:sv-->AS Romas Miralem Pjanic: “Inter? Jag vill stanna men…”<!--:-->
July 18, 2013 16:56
( )

Pjanic

AS Roma’s Bosnian international midfielder Miralem Pjanic was interviewed regarding his future at the club amidst rumours that Inter are keen on signing the player: “I don’t want to leave Roma and the club knows this. I have arrived here at Brunico in order to prepare myself in the best way possible for the upcoming season as I want to stay here. However the transfermarket is strange, also I don’t know anything about the clubs financial situation. But Roma knows that I want to stay.”Pjanic

Romas bosniske landslagsmittfältare Miralem Pjanic intervjuades angående hur hans er på sin framtid bland rykten som gör gällande att Inter är mycket intresserade av spelaren: “Jag vill inte lämna Roma och detta vet klubben. Jag har kommit hit till Brunico för att förbereda mig på bästa sätt för nästa säsong då jag vill stanna här. Däremot är transfermarknaden konstig, jag känner inte heller till klubbens ekonomiska situation. Men Roma vet att jag vill stanna.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter