Belec: “Inter believe in young players”Belec: “Inter satsar på unga spelare”

Belec: “Inter believe in young players”Belec: “Inter satsar på unga spelare”-->
<!--:en-->Belec: “Inter believe in young players”<!--:--><!--:sv-->Belec: “Inter satsar på unga spelare”<!--:-->
July 18, 2013 04:19
( )

Belec

Inter’s young goalkeeper, Vid Belec, was interviewed by TuttoMercatoWeb regarding his decision to go on a season-long loan to Portuguese side Olhanense: “I chose to join the club because I know I will get a lot of first team football as well as being able to show off my skills. Also, Bessa is already there so I won’t be alone. Also the President of the club is Italian, I know I’ll like it there. Who out of Julio César, Toldo & Handanovic I’ve learnt the most from? Every year at Inter has been important for me. I’ve grown and I got along with everyone. This last year with Handanovic I’ve learnt the most, mainly because I’ve matured.”

Then he was asked which young player in Inter’s organization he thinks has the greatest chance to succeed: “It’s difficult to come up with a name but I’ll go with Khrin. He will have a great career. Return to Italy? I hope so, meanwhile I will give my all to make it here. Inter believe in their young players although many young players got to play last year due to all the injuries.”Belec

Inters unge målvakt, Vid Belec intervjuades av TuttoMercatoWeb angående sitt säsongslånga lån från Inter till portugisiska Olhanense: “Jag valde att gå till klubben eftersom att jag kommer få mycket speltid och få chansen att visa upp mig. Sen finns Bessa redan där så jag kommer inte att vara ensam. Sedan är klubbens president italienare, jag kommer att trivas. Vem av Julio César, Toldo & Handanovic jag lärt mig mest av? Varje år har varit viktigt för mig. Jag har växt och jag trivdes med de alla. Det sista året med Handanovic har jag lärt mig mest eftersom jag har mognat.”

Sedan fick han svara på vilken av alla unga spelare i Inters organisation han tror mest på: “Det är svårt att säga ett namn men jag väljer ändå Khrin. Han kommer att ha en mycket bra karriär. Återvända till Italien? Jag hoppas det, samtidigt kommer jag satsa allt på att lyckas här. Inter tror mycket på sina unga spelare även om många fick chansen ifjol främst på grund av alla skador.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter