Gazzetta dello Sport – Belfodil & Icardi didn’t impress but…Gazzetta dello Sport – Belfodil & Icardi imponerade inte men…

July 18, 2013 04:26
( )

Gazzetta dello Sport reports in today’s newspaper that Inter’s two new signing Mauro Icardi & Ishak Belfodil didn’t impress during yesterday’s friendly fixture against Trentino in Pinzolo. The newspaper writes further that despite this Mazzarri is rather pleased as the none of his players suffered from any injuries and that “everyone is healthy.”

Gazzetta dello Sport skriver i pappersutgåvan av dagens tidning att Inters två nyförvärv Mauro Icardi och Ishak Belfodil inte imponerade under gårdagens träningsmatch i Pinzolo mot Trentino. Vidare rapporterar tidningen att trots detta är Mazzarri rätt glad då laget inte drabbades av några skador och att “alla är friska”.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter