Paulinho: “This time Inter didn’t make an offer for me”Paulinho: “Den här gången la Inter inget bud på mig”

Paulinho: “This time Inter didn’t make an offer for me”Paulinho: “Den här gången la Inter inget bud på mig”-->
<!--:en-->Paulinho: “This time Inter didn’t make an offer for me”<!--:--><!--:sv-->Paulinho: “Den här gången la Inter inget bud på mig”<!--:-->
July 18, 2013 06:30
( )

Paulinho

Tottenham Hotspurs latest signing, Brazilian international midfielder Paulinho, was interviewed by SportTv where he was asked about Inter’s interest in him: “Inter made two offers for me in two consecutive transferwindows. One offer arrived in the beginning of this year when I decided to stay with Corinthians. This window Inter didn’t make an offer for me. The only club which made an offer this window was Tottenham. So I chose to accept and I think that it was the best choice for me.”Paulinho

Tottenham Hotspurs senaste nyförvärv, den brasilianske landslagsmittfältaren Paulinho, intervjuades av SportTv där han fick frågan om Inters intresse i honom: “Inter kom med två bud på mig i två raka transferfönster. En förfrågan i början på året när jag valde att stanna kvar i Corinthians. Det här fönstret så la Inter inte ett bud på mig. Den enda klubben som kom med ett konkret bud det här fönstret var Tottenham. Därför så tackade jag ja till Tottenham och jag tror att det var det rätta valet för mig.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter