Pedullá: “Malaga interested in Kuzmanovic”Pedullá: “Malaga intresserade av Kuzmanovic”

Pedullá: “Malaga interested in Kuzmanovic”Pedullá: “Malaga intresserade av Kuzmanovic”-->
<!--:en-->Pedullá: “Malaga interested in Kuzmanovic”<!--:--><!--:sv-->Pedullá: “Malaga intresserade av Kuzmanovic”<!--:-->
July 18, 2013 05:30
( )

kuzmanovic inter

Alfredo Pedullá was a guest at SportItalia where he revealed that Zdravko Kuzmanovic is edging closer to departing from Inter. According to Pedullá Spanish Primera Division side Malagá have in the past few hours expressed an interest in signing the Serbian international midfielder who could leave Inter already in the coming week.kuzmanovic inter

Alfredo Pedullá gästade SportItalia igår där han avslöjade att Zdravko Kuzmanovic kommer alltmer närmare en flytt från Inter. Enligt Pedullá har Spanska Malaga kommit med en intresseförfrågan under de senaste timmarna och den serbiske mittfältaren kan komma att lämna Inter redan nästa vecka.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter