Manchester United join in race to sign TaiderManchester United ger sig in i jakten på Taider

Manchester United join in race to sign TaiderManchester United ger sig in i jakten på Taider-->
<!--:en-->Manchester United join in race to sign Taider<!--:--><!--:sv-->Manchester United ger sig in i jakten på Taider<!--:-->
July 19, 2013 04:30
( )

Taider 01

Reports coming from British tabloids today state that Manchester United join in the race to sign Bologna’s midfielder Taider Sephir who Inter recently made an offer for but only to see it turned down as Bologna have set a price tag of around 10 million Euro’s on the player. It’s further reported that Bologna President Guaraldi very well could be persuaded to let the player leave if Manchester United were to present them with an offer around the region of 10 million Euro’s.Taider 01

Idag rapporterar engelsk press att Manchester United gett sig in i jakten på Bolognas mittfältare Taider Sephir som Inter lagt ett bud på men fått nekat då Bologna begär 10 miljoner Euro, något Inter inte är beredda att lägga på spelaren. Vidare rapporteras det att Bolognas president Guaraldi mycket väl kan tänka sig att släppa spelaren om United kommer med en säck fylld med Brittiska pundsedlar.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter