Daniele Adani: “Diego Laxalt is very talented”Daniele Adani: “Diego Laxalt är en stor talang”

Daniele Adani: “Diego Laxalt is very talented”Daniele Adani: “Diego Laxalt är en stor talang”-->
July 20, 2013 03:39
( )

Laxalt

Former Inter defender Daniele Adani was interviewed by Calciomercato.com regarding Inter’s latest signing Diego Laxalt who will join the team over the next few days in Pinzolo: ” He has a very European style of playing, a capable midfielder who can be used in many ways tactically speaking as he can also play on the left wing. His technique isn’t his best aspect but that’s not what you’d ask of him during a match.”Laxalt

Den före detta Inter-försvararen Daniele Adani intervjuades av Calciomercato.com angående Inters senaste nyförvärv Diego Laxalt som kommer att ansluta laget under de kommande dagarna i Pinzolo: “Han är väldigt Europeisk i sin spelstil, en väldigt kapabel mittfältare som kan användas på flera sätt rent taktiskt då han även klarar av att spela som vänsterytter. Hans teknik är inte hans styrka men det är inte detta som man kräver av honom under match.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter