Jacobelli (CalcioMercato.com): “Isla will go to Inter”Jacobelli (CalcioMercato.com): “Isla kommer att skriva på för Inter”

Jacobelli (CalcioMercato.com): “Isla will go to Inter”Jacobelli (CalcioMercato.com): “Isla kommer att skriva på för Inter”-->
<!--:en-->Jacobelli (CalcioMercato.com): “Isla will go to Inter”<!--:--><!--:sv-->Jacobelli (CalcioMercato.com): “Isla kommer att skriva på för Inter”<!--:-->
July 20, 2013 06:30
( )
SempreInter.com

Isla 99

CalcioMercato.com’s Chief Editor, Xavier Jacobelli, was interviewed by RadioSei regarding the chaos surrounding Mauricio Isla’s proposed transfer to Inter: “With regards to Isla there are some problems about who will own the rights to the player. Yesterday evening it seemed that the transfer to Inter was finalized but some financial problems arose, but nevertheless the deal will go through.”Isla 99

CalcioMercato.coms chefredaktör Xavier Jacobelli intervjuades av RadioSei angående kaoset som omringar Mauricio Islas övergång till Inter: “När det gäller Isla så finns det några problem kring vem som kommer att äga spelaren. Igår kväll verkade det som att övergången till Inter var klar men det uppstod några ekonomiska problem, men affären kommer att genomföras.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter