Sky: Isla gets further and further away from InterSky: Isla hamnar längre och längre ifrån Inter

Sky: Isla gets further and further away from InterSky: Isla hamnar längre och längre ifrån Inter-->
<!--:en-->Sky: Isla gets further and further away from Inter<!--:--><!--:sv-->Sky: Isla hamnar längre och längre ifrån Inter<!--:-->
July 24, 2013 19:22
( )

Mauricio-Isla-Inter-Milan
Sky reports today that Mauricio Isla gets further and further away from Inter. Many experts thought that the deal would be back in progress during last week, but there are no changes in the deadlock between Inter, Isla and Juventus. It stands clear that Isla wants to move to Inter, but the deal seems harder and harder to make with Juventus. Inter are seriously considering other options.Mauricio-Isla-Inter-Milan
Sky rapporterar idag att Mauricio Isla kommer längre och längre ifrån Inter. Många experter trodde att affären skulle vara tillbaka på bordet under förra veckan, men ingenting har hänt eller gjorts för att bryta dödläget mellan Inter, Isla och Juventus. Det står klart att Isla vill flytta till Inter, men Juventus vägrar sälja utan ersättare och en affär blir mindre och mindre trolig. Inter överväger nu allvarligt andra alternativ.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter