Sky – Only one of Isla or Van Der Wiel will comeSky – Bara en av Isla eller Van Der Wiel kommer till Inter

Sky – Only one of Isla or Van Der Wiel will comeSky – Bara en av Isla eller Van Der Wiel kommer till Inter-->
<!--:en-->Sky – Only one of Isla or Van Der Wiel will come<!--:--><!--:sv-->Sky – Bara en av Isla eller Van Der Wiel kommer till Inter<!--:-->
July 29, 2013 15:59
( )
SempreInter.com

Gregory van der Wiel
Sky reports today that since Inter will not be able to sell Jonathan to Parma, since Leonardi denied the clubs interest earlier today. Inter will not be able to buy two players on the wing-position. Which means that only one player can pull on the Inter-jersey this summer. Will it be Gregory Van Der Wiel or Mauricio Isla?Gregory van der Wiel
Sky rapporterar idag att eftersom Inter inte kommer kunna sälja Jonathan till Parma, eftersom Leonardi förnekade klubbens intresse för Inters ytterback. Detta innebär att Inter bara kan värva en spelare till ytterpositionen. Då återstår frågan vem som kommer få dra på sig Inters tröja. Kommer det bli Gregory Van Der Wiel eller blir det Mauricio Isla?

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter