Di Marzio: “White smoke for Wallace tomorrow”Di Marzio: “Vit rök för Wallace imorgon”

Di Marzio: “White smoke for Wallace tomorrow”Di Marzio: “Vit rök för Wallace imorgon”-->
August 4, 2013 16:26
( )

di marzio 650
Gianluca Di Marzio informs us from his website that there will be a final meeting between Inter and Chelsea for the fullback Wallace tomorrow, right after that the deal will be finalized and Wallace will move to the blue/black-side of Milan.
White smoke expected someday tomorrow.di marzio 650
Gianluca Di Marzio rapporterar från sin hemsida idag att Inter och Chelsea kommer ha ett sista möte imorgon rörande ytterbacken Wallace och därefter kommer affären slutföras och Wallace flyttar till den blåsvarta delen av Milano.
Vit rök väntas under morgondagen.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter