Sky – Goodbye, Isla! Sky – Hej då, Isla!

Sky – Goodbye, Isla! Sky – Hej då, Isla!-->
<!--:en-->Sky – Goodbye, Isla! <!--:--><!--:sv-->Sky – Hej då, Isla!<!--:-->
August 4, 2013 17:00
( )

Mauricio-Isla-Inter-Milan
“Addio Isla” is a headline from Sky today aimed at Inter. Even though Brazilian Wallace will join Inter, the Nerazzurri still wanted Isla. But the Chilean winger have impressed Antonio Conte during the pre-season. So much that the Juventus-coach no longer wants to sell the player. This according to Alessandro Sugoni today.“Addio Isla” är en rubrik från italienska Sky idag riktat mot Inter. Trots att brasilianske ytterbacken Wallace är klar för Inter ämnade Nerazzurri fortfarande att knyta till sig Isla från Juventus. Dock har chilenaren nu imponerat så mycket på Antonio Conte under försäsongen att Conte nu inte längre vill sälja sin ytterlöpare. Detta enligt Skys Alessandro Sugoni

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter