Pedullá: “Osvaldo considering move to Southampton”Pedullá: “Osvaldo överväger en flytt till Southampton”

<!--:en-->Pedullá: “Osvaldo considering move to Southampton”<!--:--><!--:sv-->Pedullá: “Osvaldo överväger en flytt till Southampton”<!--:-->
August 13, 2013 07:54
( )

Transfermarket expert Alfredo Pedullá reports on his webpage that Pablo Osvaldo is starting to change his mind and is now seriously considering accepting a move to Southampton and the Premier League: “Southampton and Osvaldo, an issue which we have been talking about for quite some time now but which has over the course of the past few days become relevant again. After having initially being hesitant to Southampton’s offer the player is now seriously considering a move to the club which is currently managed by the Argentinian Mauricio Pochettino, who is known for having a hefty temper like himself. The past few days contacts between the parties have intensified and the English outfit has placed Osvaldo on top of their list of potential players which the club wants to bring in to reinforce their strikeforce and they hope that their efforts will soon bear fruit. The will of the player should make a difference, his conflict with Roma is well-known despite the new manager, Rudi Garcia’s latest statement which sent a signal that opened up for a possible reconciliation.”

Transfermarknadsexperten Alfredo Pedullá rapporterar på sin hemsida att Pablo Osvaldo ändrat sig angående en flytt till Southampton och överväger att acceptera en övergång till Premier League: “Southamptons och Osvaldo, en affär som vi har pratat om sedan en tid tillbaka men som under de senaste dagarna blivit aktuell igen. Efter att initialt tvekat så har anfallaren på allvar börjat att överväga en flytt till Southampton som tränas av argentinaren Mauricio Pochettino, som har ett häftigt humör likt han själv. De senaste dagarna har kontakterna intensifierats och Engelsmännen har Osvaldo högst upp på sin lista över nyförvärv som ska förstärka anfallet och de hoppas att deras agerande snart bär frukt. Spelarens egna vilja borde göra skillnad, hans konflikt med Roma är allmänt känt trots att den nye tränaren Rudi Garcias senaste uttalanden skickade en signal om att man kanske kan reparera relationen.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter