TuttoMercatoWeb – Inter target Zouma close to ChelseaTuttoMercatoWeb – Inter missar Zouma, nära Chelsea

<!--:en-->TuttoMercatoWeb – Inter target Zouma close to Chelsea<!--:--><!--:sv-->TuttoMercatoWeb – Inter missar Zouma, nära Chelsea<!--:-->
January 31, 2014 09:30
( )

St. Etienne player, Kurt Zouma, who has been rumored to have interested Inter is practically a Chelsea player.

This according to TuttoMercatoWeb, who state that the negotiations between Chelsea and St. Etienne are close to being concluded, where the French Ligue 1 outfit will receive 15 million Euro’s for the youngster but where Chelsea loan him back to St. Etienne until the end of this season before joining Chelsea’s pre-season camp ahead of next season under the watchful eyes of José Mourinho.

St. Etienne spelaren, Kurt Zouma, som länge ryktats intressera Inter är i princip klar för Chelsea.

Detta rapporterar TuttoMercatoWeb som hävdar att förhandlingarna mellan Chelsea och St. Etienne är nära att avslutas där den franska klubben får 15 miljoner Euro för ynglingen men där Chelsea lånar ut honom till klubben till slutet av säsongen innan han ansluter till försäsongsträningen inför nästa säsong under José Mourinhos vaksamma blick.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter