Alvaro Recoba to hang up his boots: “My last year”Alvaro Recoba hänger upp tröjan: “Mitt sista år”

February 16, 2014 22:05
( )


From Uruguay we get the news that Inter’s former trequartista, and favorite of Massimo Moratti, Alvaro Recoba will hang up his boots and retire from football at the end of this season.

“I don’t want to quit, but If I don’t feel a hundred procent at the end of the season, this will be my last year. I’m thinking about quitting because I don’t want to be a burden to my team if I can’t play on a regular basis. If I keep feeling like a burden to the team, this will be my last year.”
Från Uruguay får vi idag läsa nyheten om att Inters gamle trequartista och Massimo Morattis favorit Alvaro Recoba kan ha gjort sitt som fotbollsspelare och funderar nu på att lägga skorna på hyllan i slutet av säsongen.

“Jag vill inte lägga ner, men jag känner mig inte hundra procent och känner jag mig inte hundra procent i slutet av säsongen så blir det här året mitt sista. Jag funderar på att sluta för att jag inte vill vara en börda för mitt lag då jag inte spelar regelbundet. Om jag känner mig som en börda för laget blir det här mitt sista år.”

By Editorial Staff